به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمدناصر نيکبخت استاندار همدان در نشست اعضاي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همدان، افزود: بي ترديد کار فرهنگي و اجرايي مقدوراتي نياز دارد و نمي توان با دست خالي به مبارزه با اعتياد رفت؛ بنابراين بايد مطالبات اين طرح پيگيري شود.
استاندار همدان خواستار همکاري براي اجراي طرح کرامت شد و گفت: پس از مطالعات و پژوهش هاي گسترده، 2 شهرستان ملاير در استان همدان و فلاورجان واقع در استان اصفهان براي اجراي اين طرح انتخاب شدند، بنابراين فعاليت هاي صورت گرفته در ملاير بايد الگويي براي کشور باشد.
نيکبخت افزود: يکسال از اجراي طرح کرامت در شهرستان ملاير گذشته است و بايد در اين مدت، مطالعات و پژوهش ها به گونه اي باشد که در سال دوم، مشکل اجرايي نداشته باشيم.
وي يکي از مولفه هاي مهم در امر پيشگيري از اعتياد را فرهنگسازي عنوان و اضافه کرد: بايد با استفاده از ظرفيت رسانه ها و بيان مخاطرات ناشي از استعمال مواد مخدر، با محوريت خانواده و جوانان، جامعه را با اين آسيب ها آشنا کنند.
استاندار همدان با بيان اينکه منشاء بسياري از معضلات و آسيب هاي اجتماعي بيکاري است، گفت: بيکاري مهمترين عامل بازگشت دوباره معتادان به دامن اعتياد پس از طي مراحل درمان است.
تیکبخت گفت: براي فرد معتادي که مصرف مواد مخدر را کنار مي گذارد، اميد به زندگي و پذيرش آن توسط مردم جامعه بسيار اهميت دارد؛ بنابراين بايد زمينه اشتغال اين قشر فراهم شود.
وي ادامه داد: رونق توليد و اشتغال موجب مهار سرمنشاء آسيب هاي اجتماعي يا همان بيکاري مي شود، به اين علت دولتمردان به موضوع ايجاد اشتغال تاکيد دارند.
استاندار همدان پيشنهاد داد: معتادان درمان شده با حضور در دوره هاي آموزشي اداره کل فني و حرفه اي، مهارت هاي لازم را فرا بگيرند و سپس تسهيلات براي ايجاد اشتغال آنها فراهم شود.
نيکبخت تاکيد کرد: کنترل آسيب هاي اجتماعي از اهميت بالايي برخوردار است و به اين منظور رهبر معظم انقلاب دستور تشکيل جلساتي با اين محور دادند و فرمودند 'در مساله مبارزه با معضلات اجتماعي 20 سال ديرتر برنامه هايمان را شروع کرده ايم.
وي اضافه کرد: ورود معظم له به مساله آسيب هاي اجتماعي و تاکيد ايشان بر ضرورت توجه به اين مساله، بيانگر اهميت موضوع است؛ بنابراين همه بايد براي رفع معضلات اجتماعي تلاش کنند.
انتهای پیام/ ج